Newsfeed

Skyharbor ute med ny singel!

Indisk-amerikanske Skyharbor ga igår ut en singel ved navn Blind Side. Dette er andre singel siden forrige album Guiding Lights og vokalistskifte – Dan Tompkins returnerte til Tesseract og Eric Emery har tatt plassen hans i Skyharbor. Tidligere har de også utgitt en singel ved navn Out of Time.

De er også på vei til å turnere USA, med første konsert 28. November.

Her kan du høre Blind Side gratis og se turnedatoene.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*