Newsfeed

Rush sin trommeslager legger opp!

Lik idrettsfolk så har Neil Peart bestemt seg for at nok er nok! Karrieren er slutt, og han trekker seg som aktiv musiker.  Med en sportsmetafor så kan vi si at han hviler på sine laurbær. Å hvile på sine trommer ville neppe vært en fysisk velegnet mulighet, og kan følgelig ikke brukes som beskrivelse!

Rush gjennomfører nettopp nå sin R40 turne, og det blir den ikoniske trioen siste konserter etter en mannsalder sammen på scenen. Årsaken til Peart sin beslutning er plagene fra kronisk senebetennelse. Datteren til Peart, Lately Olivia spøker nå med å si til sine venner: «My dad – he’s a retired drummer». «True to say, funny to hear!».

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*