Newsfeed

Internasjonalt ensemble

Bak bandetnavnet Methexis skjuler det seg blant annet den greske musikeren Nikitas Kissonas som er lederen . Han har en fortid i andre greske band som Verbal Delirium og Yianneis. Årets skive «Society» er en oppfølger til 2011 skiva «The Fall Of Bliss» som ble vel mottatt da den kom ut.

«Society» er et konseptalbum og byr på en eklektisk prog som har sine røtter tilbake til 70 tallet, men som er spritet opp med betydelig mer moderne takter. Kissonas har hanket inn ekstern hjelp i form av dyktige musikere fra band som The Enid, Birds & Buildings, Agents Of Mercy og Yianneis. Skiva bør være vært å sjekke ut for de som bekjenner seg til proggens forunderlige verden.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6691 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*