Newsfeed

Fra byen der Eiffeltårnet bor

Eyes Front North er fra Paris og er et rimelig spennende og nytt musikalsk bekjentskap som i løpet av våren 2016 vil ned komme med sin førstefødte CD. Så langt har kvartetten sluppet en EP som ble vel mottatt over hele verden. I tillegg har Eyes Front North en «split» 7 tommer sammen med sine landsmenn i det supre bandet The Black Noodle Project.

EFN spiller en mørk postmetall som er stemningsmettet, hypnotisk og som henter inspirasjon fra sludge, doom og postrock. Bandet har nylig signert for den italienske labelen Argonauta Records

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*