Newsfeed

En avant garde slavisk virvel

I den tidløse serien om interessante, teite eller spesielle bandnavn passer så absolutt Virvel Av Morkerhatet inn! Ukrainerne etablert seg i 2008 på restene av Den Of Winter. Bandet slapp sin debut «Forsaken Hate Sickness» i 2010 som var rå sortmetall uten noen forsøk på å være annet enn akkurat det!

Med årene er det musikalske fokuset blitt radikalt endret, og nå er det en avant garde sortmetall med rikelig med andre influenser. Musikalsk kan nå Ukrainerne forenklet sagt, beskrives som en miks av Ved Buens Ende og Deathspell Omega! Vel verdt er det så definitivt å låne øret til bandet for selv å gjøre seg opp en mening. Den nye skiva «Metamorphosia» slippes 16 januar til neste år.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*