Newsfeed

Den store bedrager?

Hvem som er den store bedrager i Mortiis sin verden aner jeg faktisk ikke, men det er i alle fall tittelen på den nye skiva som kommer 4 mars. Kanskje kan det være et spark til plateselskapene og deres potensielle grep på enkelte band?  Videoen «The Shining Lamp Of God” fra “The Great Deceiver” ble nylig sluppet som en mulig appetittvekker for de som bekjenner seg til Mortiis.

På sin facebookside betegner Notoddentrioen musikken sin som industriell/alternativ rock. Andre mindre hyggelige kommentarer kaller musikken liksom-metall, elektro metall og en Marilyn Manson klone. Heldigvis er det opp til den enkelte å bedømme selv om det blir smilefjes eller surt fjes av musikken til Mortiis.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*