Newsfeed

Dødsstraff for metal?

Ifølge metalsucks.net arresterte iranske styresmakter medlemmene i gruppa Confess i november, og de har blitt holdt fram til forrige uke, da de ble sluppet ut på kausjon, etter å ha betalt 1 milliard iranske rialer, som tilsvarer rundt 300.000 kroner.

De står tiltalt for blasfemi, snakke “systemet” imot, opprette et undergrunnsband og plateselskap som de påstår fremmer sataniske ideer, skrever tekster med anti-religiøse, ateistiske, politiske og anarkistiske tekster, og gitt intervjuer til “forbudte” utenlandske radiostasjoner.

Ingenting av dette kommer så veldig overraskende på meg, ettersom regimet i Iran er en gjeng megalomanske drittsekker, hvis styresett er en fornærmelse, ikke bare mot det menneskelige intellekt, men også mot boka de bruker for å kontrollere innbyggerne sine. Så får vi virkelig ikke håpe at den mørkeblå regjeringen vi har nå, ikke oppretter handelsavtaler med et regime, som blant annet bedriver henrettelser mot små barn. Barbarisk.

Lenker:
Facebook

Metalsucks.net

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*