Newsfeed

Video fra «Trips»

Et naturlig spørsmål basert på overskriften er hva er «Trips»? Svaret er så enkelt som at det er navnet på den nye skiva til Long Distance Calling! Skiva kommer drøy måned etter at påskeegg og årets siste skitur er vel fordøyd.

Den tyske progkvintetten er som alle som slipper ny musikk storlig fornøy med resultatet, og feirer det med en omfattende konsertvirksomhet i Europa like etter slippet. Mindre hyggelig er det at brettist og vokalist Martin «Marsen» Fischer har bestemt seg for at 2Trips» er den siste skiva han er med på. Jeg merker meg for øvrig at norske Petter Carlsen har stått for vokalen på vel halvparten av låtene på «Trips»! Den avtalen kom for øvrig i stand etter en Long Distance Calling til Alta!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Twitter

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*