Newsfeed

Fra The Big Appel

Hvor fruktig NilExistence er kan vel diskuteres, men at de er fra byen med det fruktige kallenavnet The Big Apple  er en definitiv sannhet. Nylig slapp bandet en video «Primordial Transgression» som er tredje låt på bandets debutskive «Existence In Revelation» som snart slippes. 

New York bandet har bare eksistert i vel et år så langt, og oppstod på restene av dødsmetall bandet Disfigured Dead. Coverkunsten på skiva er laget av den dyktige greske kunstneren Seth Siro Anton  og vi kan vel trygt fastslå at han står bra til metallsjangeren?

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7230 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*