Newsfeed

Satellitter i geostasjonær bane!

Med musikere fra band som Chthe`ilist, Serocs, Inhumatus, Myth Of I forsøker nå Zealotry å gi verden deres spesielle versjon av progressive dødsmetall. Bostontrioen signerte i høst for labelen Lavadome Productions . Det samarbeidet vil etter lengre tids slit i studio resultere i skiva «The Last Witness» som er bandet sitt andre verk.

Musikken på «The Last Witness» er basert på et sterkt ønske om å utvikle dødsmetall sjangeren, men samtidig være tro mot sjangeren sine røtter! Så gjenstår det å høre om det er korrelasjon mellom liv og lære, og ikke bare nok et band med store vyer som ikke oppfylles?! Skiva som slippes for øvrig 22 april, og det lyriske dreier seg om noe så lystelig som menneskehetens endelikt! Lyrikken er inspirert av diverse sciencefictionforfattere herunder for eksempel Arthur C. Clarke.

Clarke var forresten mannen bak ideen om ideen om å bruke satellitter i bane for å overføre radiosignaler! Dette skjedde allerede i 1945, og Clarke beskrev da hvordan kunstige satellitter i geostasjonær bane kan anvendes til telekommunikasjon!

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*