Newsfeed

Web fenomen!

I vår digitale tid finnes det diverse web-genererte fenomener, og musikk er i ferd med å ta en fyldig plass i så måte. Ikke all musikk er evnet til å frembringe at jeg tar saltoen av yr glede, men noe spennende dukker opp med jevne mellomrom. Mesarthim fra landet med flust av kenguruer har virkelig truffet en streng eller flere hos metallfolket! Med sitt første verk «Isolate» klarte de å få en imponerende respons, og nå er oppfølgeren klar. Det er et minialbum på bare 37 minutter som er døpt «Pillars». Ei skive som er spekket med atmosfærisk og symfonisk sortmetall av den fascinerende typen, og som via mye bruk av keyboards er noe mindre aggressive enn forgjengeren. Bandet er lite aggressive hva gjelder profilbilder, og det nærmeste jeg kommer et fornuftig bilde er faktisk et blide av debutskiva!

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*