Newsfeed

Uovertruffen reproduksjon!

House Of Rabbits er et artig bandnavn synes jeg! Kaniner har spisskompetanse på å stirre apatisk ut i lufta og å tygge, og er uovertrufne hva gjelder reproduksjon! Et hus med kaniner ville forutsatt en normal kjønnsfordeling føre til et hus stappfullt med kaniner! Bandet House Of Rabbits leverer en musikk stappfull med sniff på de forskjelligste sjangere. Vaudcore, Hardcore-Vaudeville, Muppetcore, Experimental Art Rock, Mock-Opera Rock, Death Disco, Gypsy Punk, Cabaret osv.

Bandet er en kvintett fra USA sin største delstat, California. Faktisk så bor hver åttende innbygger i USA i denne delstaten. House Of Rabbits har holdt på i et par år nå, og oppstod på restene av avant art metal bandet Feast Of Fetus. Jeg kan trygt fastslå at House Of Rabbits skiller seg ut fra det meste jeg har hørt, og det er i seg selv et pre. Musikken er ofte teatralsk, mørk og med det «narrative» i fokus, og brå og til dels vanvittige tonale svingninger etterfulgt av fengende linjer og lekre hooks. Lik musikken eller ikke, men den er definitivt utfordrende og umulig å kategorisere. Skiva slippes via labelen med det spesielle navnet Grotesque Requords. Californiernes debut slippes i disse dager og er døpt «Songs Of Charivari».

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6696 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*