Newsfeed

«Remedy Lane Re:visited (Re:mixed & Re:lived)»

Eskilstunabandet Pain Of salvation har holdt på i vel 32 år, og er nok et av de lengstlevende progmetallband i verden. Noe av årsaken kan utmerket vel være svenskenes evne til å fornye seg, og stadig utforske nytt musikalsk terreng. I 2002 slapp bandet sin fjerde skive «Remedy Lane», som mange regner som et banebrytende verk.

På tross av nevnte verk vellykkethet så følte Daniel Gildenlöw at tiden var inne for å en ny sonisk vinkling på skiva. Når så Jens Bogren ved Fascination Street Studios var både ledig og ivrig etter å produsere verket var slo så Gildenlöw til. Bogren har for øvrig produsert for storheter som Opeth, Symphony X, Devin Townsend og Haken! Resultatet av dette samarbeidet med Pain Of Salvation ble «Remedy Lane Re:visited (Re:mixed & Re:lived)». Den doble skiva kommer snart, og kommer på diverse plattformer og i varierte varianter.

Lenke:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*