Newsfeed

Mannen og hans maskin!

Den kanadiske provinsen Saskatchewan har faktisk et areal som er det dobbelte av fastlands Norge sitt areal. Hovedstaden heter Regina og herfra kommer bandet som en gang kalte seg The Man And His Machine. Åpenbart så ble det litt tungvint i lengden så kvartetten konverterte til det betydelig enklere, TMHM. Musikalsk er det ingen konvertering for kanadierne da det støtt og stadig er et amalgam av punk, hardcore, thrash metal og rock. Det hele er rimelig dynamisk og ikke minst kaotisk og med en nærmest snerrende rå ordrik vokal.

Så langt har bandet nedkommet med fem stykk EP, og nå er det omsider en hel CD som kommer i form av verket «Stage Names». Skiva er spilt inn i Rain City Studios i Vancouver, BC og dyktige og alltid energiske Stuart McKillop kjent fra Daggermouth og Youth Decay har produsert verket. For å feire og bakke opp om den nye skiva så vil TMHM foreta en omfattende konsert turne fra kyst til kyst i det arealmessige gigantisk hjemlandet deres. Fra før har TMHM delt scene med kjente og ukjente band som Architects, Belvedere, Structures, Misery Signals, Fuck The Facts og The Great Sabatini.

Lenker:
Facebook
Bandcamp
Twitter

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*