Newsfeed

Blind Hengivenhet

Det er syv år siden den forrige skiva «Numb» så det var på høy tid med nytt album, og “Liquid” som kommer 21 oktober blir skive nummer tre i porteføljen til Blind Ego. Hovedpersonen bak Blind Ego er RPWL gitaristen Karlheinz “Kalle” Wallner. Wallner står for W i RPWL, og Blind Ego er Wallner sin musikalske lekegrind hvor han styrer det meste, og kan leke seg fritt. Blind sier Wallner står for hans totale hengivenhet til musikk, eller om en vil, Blind Ego – Blind Hengivenhet. Skiva kommer på to plattformer, CD og gledelig nok på vinyl.

Som alltid i Blind Ego konteksten så har Wallner hentet inn kvalitet som medmusikanter. Han har vært så raus at det er tre vokalister med, og hensikten er nok at låtene trenger forskjellig vokal utøvelse. Herunder svenske Erik Blomkvist, Arno Menses fra Subsignal, og Aaron Brooks fra Simeon Soul Charger. Michael Schwager ex. Dreamscape spiller trommer, mens basslinjene deles av tre stykker! Seabstian Harnack fra Sylvan, Ralf Schwagerfra Subsignal, Heiko Jung fra Panzerballett. Produksjonen er ved RPWL kollegaen Yogi Lang og labelen bak skiva er Gentle Art Of Music.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Blind Ego: Konserter med snert - Permafrost.today

Leave a comment

Your email address will not be published.


*