Newsfeed

Mennesker og monster!

Denton var en søvnig liten by i Texas helt til Dallas-Forth Worth internasjonale lufthavn ble bygget. Så og si over natten ble det fart i sakene, og i dag er byen en av de hurtigst voksende i USA. Vokser og flyr høyt gjør også det lokale bandet I Am Man, I Am Monster. Kvintetten med kvinnelig bassist er nå aktuelle med sin skive nummer to «Transmutation». Ei skive som viser bredden i amerikanernes uttrykk da alle de fem musikerne har forskjellig smak og stil. Det bidrar til en sterk, pulserende og for mange spennende låtsnekring, og påfølgende interessante låter. Låter med rytmisk kompleksitet, guttural vokal, masse progressive elementer og riff i bøtter og spann ifølge presseskrivet. Kvintetten uttaler også at, «Vi er alle mennesker, men vi har alle et monster inne i oss et eller annet sted!».

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*