Newsfeed

Matt Roberts er død.

Matt Roberts of 3 Doors Down perform in concert at the Manchester Academy. Manchester, England - 11.03.12 Mandatory Credit: Sakura/WENN.com

Gitaristen Matt Roberts ble lørdag morgen funnet død i en hotellkorridor i West Bend, og det er pr. nå rimelige uklare omstendigheter rundt dødsfallet. Politiet fikk melding om en bevistløs mann, og rykket ut til åstedet hvor det ikke var tegn til traumatisk forhold, men dødsårsaken er altså foreløpig ukjent. Roberts var i 1994 med og dannet det alternative rockebandet 3 Doors Down som er fra Escatawpa i Mississippi. Roberts forlot 3 Doors Down i 2012 av helsemessige årsaker. Faren til Roberts opplyser at sønnen var medisinert for angst og hadde utviklet et avhengighetsproblem med farmasøytiske medikamenter. 3 Doors Down hadde for øvrig rimelig stor kommersiell suksess med skiva fra år 2000 som ble en av årets mestselgende album, og som solgte til fire ganger platina. Så vidt jeg vet må en artist selge til 100000 eksemplarer for å oppnå platina! Roberts ble bare 38 år gammel!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*