Newsfeed

Something wicked coming your way!

11 november slipper det franske okkultbandet Akasava sin debutskive «Nothing At Dawn», men på tirsdag kom den første singelen fra skiva i form av låten «The Devil`s Tide». Le Havre kvartetten slipper skiva gjennom Triton`s Orbit og Nordavind Records, og coverkunsten er ved Michele Carnielli. Vokalisten i Akasava Louis Hauguel sier om «The Devil`s Tide», «about something wicked coming to your way, spectral visions and unstoppable, rising evil…”.

Kunal Choksi fra Transcending Obscurity Webzine kommenterer Akasava slik, «While there are many such «psychedelic» bands out there, Akasava sound fresh, smooth and even suitably atmospheric. The cliched riffs don’t find a place on this song which remains somewhat unpredictable yet manages to sound catchy. Nothing seems contrived and even a casual listener will find himself reaching out for the repeat button. Although on the lighter side of the metal spectrum, it’s a very intriguing and well balanced song that bodes well for this release».

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*