Newsfeed

Lager fortsatt støy!

En rimelig kaotisk og mørk kombinasjon av blackened mathmetal og postdødsmetall står på menyen når debutskiva «Womb» til italienske Noise Trail Immersion snart slippes! Torinokvintetten har hentet inspirasjon fra band som Ulcerate, Artificial Brain, War From A Harlots Mouth og The Dillinger Escape Plan. På italienernes Bandcamp side forteller de tilsynelatende stolt at de ble til i 2013, men fortsatt lager støy! Platetittelen kommer neppe til å lage støy i en verden hvor det meste er tillat, men faktum er at «Womb» betyr livmor eller skjød oversatt til norsk. Vel så viktig er det at skiva slippes 4 november via labelen Moment Of Collapse Records. Det er et partnerskap som Noise Trail Immersion er ekstremt fornøyd med! Storlig fornøyd er også bandet med Carlo Andrea Ferraro som har stått for den høyst originale og uvanlige coverkunsten til «Womb». Noise Trail Immersion er forøvrig på samme label som band de setter meget høyt som Downfall Of Gaia, Light Bearer, Heaven In Her Arms og Storm.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*