Newsfeed

Blacktööth: Nightsweat Agony

Nightsweat Agony er en singel som kom med tegneserien Kollektivet nr. 2/2008. Blacktööth er det fiktive black metalbandet til karakteren Ronny. De hadde sin egen tegneserie i tillegg til at de var i avisstripen Kollektivet, og når man bruker så mye tid og krefter på et fiktivt band, så må man lure på hvordan de høres ut. Denne singelen svarer akkurat på det, og det er ikke så ille. Det er black metal. Ikke det råeste eller grimmeste black metal har å by på, men låta er kul nok. Den har solide riff og det er faktisk en ond atmosfære hvis man ignorerer at det er fra en tegneserie som parodierer black metal. Jeg har for lengst mistet bladet den kom med, med CD-en er en fast del av min platesamling, og det er alltid et lite smil når jeg legger merke til at den stikker litt ut mellom alle CD-ene. Tegneseriens skaper Torbjørn Lien skrev litt om Nightsweat Agony her. Låta kan høres gratis på Youtube.

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*