Newsfeed

Oppadgående formkurve.

Det blåser en vind over musikkverden hvor psykedelisk musikk har fått en ekstra oppmerksomhet i den siste tiden. Flere og flere band utforsker de mange og spennende mulighetene som finnes innen den psykedeliske musikksfære.  Et av de mest interessante bandene innen dette segmentet er Tame Impala fra Perth i Australia. Bandet har holdt på siden 2008, og har hatt en bratt og oppadgående formkurve. Fjorårets album «Currents» ble strålende mottatt og fikk diverse seriøse og prestisjetunge utmerkelser. Bandet er såkalte «headlinere» på neste års Laneway Festival, og har også annonsert at de kommer med ny skive. Rett nok er skiva uten navn pr. dato, men australierne mener at den vil toppe praktverket «Current». Det er altså ikke noe i veien med selvtilliten til Tame Impala.

Lenke:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*