Newsfeed

«The Pixeleye».

Det er labelen Apostasy Records som gir ut Nailed To Obscurity sin nye skive «King Delusion» 3 februar. Allerede nå har den tyske kvintetten fått ut en video fra den nye skiva.  En video som Dirk «The Pixeleye» Behlau kjent fra sitt samarbeid med band som Sanctuary, Queensryche og Dark Tranquillity har meislet ut. Nailed To Obscurity stiller i klassen for melodisk dødsmetall i utgangspunktet, og med visse doom følere i tillegg. Likevel så er de ikke noe typisk dødsmetall band, til det er de for mye opptatt av rolige partier.

Det atmosfæriske og melankolske står skulder ved skulder med det mørke og kraftfulle, og lyrikken tar for seg de dypere og mindre hyggelige strømningen i dypet av menneskeheten. Rå riffing kombineres effektivt med dynamiske virkemidler som rolige partier. Årets verk er den tredje for denne nordtyske kvintetten.  Bandet har alltid vært et formidabelt live band, og har delt scene med kjente band som Voivod, Dying Fetus, Sinister og Lay Down Rotten.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*