Newsfeed

Teknikk og melodi, på brutalt vis.

At det kommer brutal, teknisk dødsmetall med melodiske understrømninger fra Frankrike, er ikke nytt. Exocrine ble stiftet av leadgitarist Sylvian Octor-Perez i 2013. Navnet har han tatt fra kjertlene som utskiller svette, tårer, slim og så videre, så sånt sett passer det godt til den fysiske musikken deres. Kvartetten slapp debuten Unreal Existance i 2015. På årets skive, med det noe intetsigende og overbrukte albumnavnet Ascension, fortsetter de samarbeidet med plateselskapet Great Danes Records.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*