Newsfeed

Kongelige vrangforestillinger.

«King Delusion» er navnet på det tyske bandet Nailed To Obscurity sitt nye verk som kommer i februar. Skiva slippes via Apostasy Records og er et produsert av Victor Santura kjent som gitarist i band som Triptykon, Dark Fortress og Noneuclid. Coverkunsten er ved den spennende argentinske kunstneren Santiago Caruso.

Valg av produsent og kunster er selvsagt foretatt med henblikk på å understøtte bandet sin melodiske doom dødsmetall. Skiva er ifølge kvintetten en reise gjennom emosjonelle avgrunner og det introspektive granskes. Det er som skivetittelen også antyder et skråblikk på menneskenes vrangforestillinger som tidvis kan være av kongelig dimensjoner. Tyskerne har holdt på siden 2005 og «King Delusion» er den tredje skiva i kronologien.

 Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*