Newsfeed

Tom Edwards er død.

Gitaristen i bandet Adam Ants, Tom Edwards er død kun 41 år gammel og årsaken mistenkes å være en hjertefeil. Kun to dager ut i Adam Ants sin utsolgte Nord-Amerika turne døde lederen Tom Edwards. Tross sin unge alder var Edwards er erfaren musiker med erfaring fra artister som Edwyn Collins, Fields Of The Nephilim, Andrea Corrs og Roddy Frame. Adam Ants hadde sin storhetstid på 80 tallet og het da Adam And The Ants, men «holdt koken» også i nåtid, og hadde flust med fans. På 80 tallet var bandet ledet av Adam Ants som egentlig het Stuart Leslie Goddard.

Lenke:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*