Newsfeed

R.I.P. Geoff Nicholls

Classic Rock All Stars concert - Moscow. Geoff Nicholls of Black Sabbath during the Classic Rock All Stars gig at the Izvestia Hall in Moscow. URN:15690679

Geoff Nicholls døde 28 januar av kreft. Han ble 68 år gammel. Han var gitarist- og keyboardspiller for det klassiske NOWBHM bandet Quartz. Han var også keyboardspiller på alle Black Sabbath albumene gjennom 80- og 90-tallet, og mer eller mindre fast bandmedlem da de spilte inn Cross Purposes fra 1994, der han sto for både keyboards og rytmegitar. Han var med på en hele rekke store klassikere og hans død er et tap for metal.

Lenke:
Wikipedia

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*