Newsfeed

R.I.P. Tony “It” Särkkä

I forgårs døde Tony Särkkä, mest kjent under artistnavnet It. Han var en kjent i den svenske black metalscenen og involvert i en rekke unike kultband. Han startet som vokalist i crossover thrashbandet Brejn Dedd i 1988, for å så være med på å danne de to veldig unike black metalbandene Abruptum og Ophthalamia i 1989, og senere Vondur i 1993. Alle tre bandene står fremdeles i dag som noen av de særeste bandene innen for svensk black metal. Han har også gitarist i det beryktete black metalbandet War, samt gjestevokalist på Storm of the Light’s Bane av Dissection og Opus Nocturne av Marduk. Han var en del av scenen på 90-tallet både som musiker og som grunnlegger av True Satanist Horde. Hans bidrag kommer ikke til å bli glemt. Tony Särkkä er i midten på bildet. 

Lenker:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

5 Kommentar på R.I.P. Tony “It” Särkkä

  1. Who has the bad taste of manipulating the original picture? Peter was NOT in this picture before it was photoshopped!

    • I have no idea. I’m not even the one who uploaded it. I just wrote the text and let the other guys deal with the pics as I quite don’t get how editing pics in WordPress works. I guess they just went with whatever they found on Google pics.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*