Newsfeed

Oversjøiske forbindelser

Nova Collective kan med rette kalles en progressiv supergruppe, der medlemmene i gruppa kommer fra band som Haken, Between the Buried and Me og Cynic. De har holdt det gående siden 2014, og prosjektet har utviklet seg med “brevveksling” over atlanteren gjennom tre år. Debutskiva deres The Further Side er en instrumental affære, hvor musikken stort sett befinner seg i skjæringspunktet mellom lettere metal og tyngre rock. Med kreativitet og teknikk eksperimenterer de mye med lydbildet sitt, og det blir spennende å høre skiva når den kommer i sin helhet i slutten av mars. 

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (517 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*