Newsfeed

«Lovely Creatures»

«Lovely Creatures» er en samler fra Nick Cave som slippes i mai 2017, og som tar for seg The Best Of Nick Cave & The Bad Seeds 1984 – 2014.  Låtene er plukket ut av Cave og hans medgrunnlegger Mick Harvey. Øvrige nåværende og tidligere musikere har bidratt med fotos og annet fra sine arkiver. Ikke overraskende så er «Lovely Creatures» tilgjengelig i fire formater, Standard CD, Trippel vinyl (LP), Deluxe-utgave med 3 CD-er og DVD, og Super Deluxe Limited Edition-pakken. 

«Lovely Creatures» har låter fra debutalbumet «From Her to Eternity» og helt til «Push The Sky» som var Nick Cave & The Bad Seeds femtende studioalbum. I låtkolleksjonen på samleskiva finnes låter som «Stagger Lee» og «The Mercy Seat», 1995 låten «Where The Wild Roses Grow», nyere låter som «Jubilee Street» og «We No U». Noen av låtene vil kanskje bare folk kjenne fra  soundtracks og film som «Red Right Hand» som er  kjent fra den supre Netflix serien Peaky Blinders, og «O Children» fra «Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1». Med til historien om «Lovely Creatures» hører det at opprinnelig så skulle skiva kommet for tre år siden. Visse tragiske hendelser i Cave sitt liv satt en stopper for det!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*