Newsfeed

Eruptive utbrudd.

«Trans Earth Injection» er den tredje skiva fra det nederlandske alternative postrockbandet Semistereo. Skiva kommer via Freia Music og innehar 7 episke låter. Martijn Weyburg har stått for alle låtene og er maestro i bandet, og spiller gitarer, keyboards og står for vokalen. Jochem Jacobs kjent fra sitt arbeid med Textures og Face Tomorrow har mikset og mastret skiva via Split Second Sound. Bandet selv har stått for produksjonen, og presseskrivet er pussig nok henrykt over resultatet!

Skiva er spilt inn på forskjellige steder i verden, herunder Astrosoniq, Roadburn Festival. Nevnte presseskriv omtaler «Trans Earth Injection»som ei skive som i forhold til de to forrige skivene kombinerer sterke melodier med atmosfærisk dybde og rå og eruptive utbrudd. Et musikksted som 3voor12 omtaler «Trans Earth Injection» som den perfekte kombinasjon av postrock og prog. Rockportaal sier, «The high, fragile vocals, the big layers of guitars that support it, the purely functional percussion, the dreamy atmosphere that still rocks… Brilliant!» Som alltid er meningene delte, og det er bare å bedømme selv.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*