Newsfeed

Kosmisk doom

Fra Tyskland kommer bandet Hexer som slapp EP-en Holodeck Session i 2015, og en demo året etter. De er snart klare med sin første fullengder, og på Cosmic Doom Ritual får man en blanding av doom, sludge, stoner og drone satt i en utenomjordisk setting.

Doom har vist seg å være en perfekt følgesvenn til space-sjangeren, blant annet gjennom band som svenske Atoma og deres eneste album Skylight, og gruppas nære slektning, Enshine som har kommet med to kritikerroste album. 14. april kommer Cosmic Doom Ritual ut på Vendetta Records, med tre låter som varer over ti minutter hver, og svever i lengde i grenselandet mellom et mini-album og en LP som, etter min mening, bør vare i minst 45 minutter.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*