Newsfeed

Bolt Thrower i ny form

Etter at det ble klart at Bolt Thrower offisielt var oppløst i fjor, i etterkant av dødsfallet til Martin Kearns i 2015, har to av medlemmene fra det legendariske death metal bandet, vokalist Karl Willetts og Andy Whale, som var trommis mellom 1986 og 1994, formet ny gruppe med Memoriam.

Det er fortsatt death metal som skal spilles, og på bass har engelskmennene fått inn Frank Healy, som har fortid i Napalm Death, Benediction, og Cerebral Fix, hvor også gitarist Scott Fairfax er medlem. For the fallen kom ut i slutten av mars, og de har allerede høstet gode kritiker for debuten sin.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*