Newsfeed

Egyptiske soloppganger.

Det har gått hele åtte år siden Ra’s Dawn forrige LP kom ut, men de er nå endelig klare med From the Vile Catacombs, hvor de fortsetter med den høyoktanske power metalen sin, men har også sine roligere sider der de supplerer med damevokal over Olaf Reimanns stemme.

Gruppa ble dannet i 2001, og ga ut et par album de neste årene, som de selv omtaler som demoer. På det “offisielle” debutalbumet Scales of Judgement fra 2006, samarbeidet de med produsenten Tommy Newton, som tidligere hadde arbeidet med norske Conception og Ark, og band som Helloween og Redemption. Plata fikk gode skussmål, og de fulgte opp med At the Gates of Dawn i 2009. Den åtte-spors nye utgivelsen From the Vile Catacombs kom ut i begynnelsen av mars, og her tar de også inn thrash metal i lydbildet sitt.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*