Newsfeed

Filmatisk folkemetal

Fra de startet opp i 2013 har italienske Atlas Pain prøvd å kombinere filmatiske uttrykk med folkmetal. De bruker det orkestrale som fundament i musikken sin, og beskriver den selv som episk.

De slapp en demoskive i 2014, og fulgte opp med EP-en Behind the Front Page året etter. De ble signert med plateselskapet Scarlet Records sommeren 2016, og har de arbeidet med debut-fullengderen sin for fullt. Denne som nylig kom ut, og bærer navnet What the Oak Left.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*