Newsfeed

Et beist av ei skive!

«Abreaction» er navnet på Svart Crown sitt siste opus, og det verket er nylig sluppet, og kommer blant annet ut på tre typer vinyl. Den vinylen som heter «Transparent Orange vinyl» er begrenset til 100 stykker, så det er rimelig å anta at det legges opp til å skape et samleobjekt?! Svart Crown spiller Blackened Death Metal og er en fransk kvartett som har vært operative siden 2004.

«Abreaction» er bandet sin fjerde utgivelse, og det var vokalist og gitarist JB Le Bail som grunnla ensemblet. Den nye skiva omtaler presseskrivet som et beist av ei skive, og en avskyelig skapning av dimesjoner! De 11 låtene er ifølge nevnte presseskriv fullastet med vridde riff, infernalsk vokal og grandiose rytmer. Det hele toppes med store musikalske ferdigheter og en feilfri produksjon. Skiva sies å være en episk reise av ekstravagant ekstrem metall. Som alltid ellers så er det opp til de leserne som ble trigget av dette å lytte å bedømme selv da pressekrive jo egentlig er et skryteskriv. Noen ganger stemmer pressekrivene tålig, men ofte så «snakkes musikken kraftig opp».

Lenker:
Facebook
Instagram

Om Ulf Backstrøm (5219 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*