Newsfeed

Brutalt bråk.

At Japan stadig vekk klarer å hoste opp artister og band med distinkt sound er ikke nytt, og som opprinnelsesland for den ekstreme elektronikksjangeren noise, var det bare et tidsspørsmål før de produserte et noisemetal band.

Endon startet opp i 2007, og kom med debuten sin Acme Apathy Amok, og en split med den japanske noiseartisten Pain Jerk i 2011. De slapp oppfølgeren Mama i 2014, sammen med to remix EP-er, og er nå klare med tredje installasjon av musikken sin.

På Through the Mirror som kom i begynnelsen av mars, har de samarbeidet med Kurt Ballou, kjent fra det amerikanske post-hardcore/mathcore bandet Converge. Han har utover å ha vært gitarist i dette bandet og produsert alle skivene deres, også gjort seg bemerket som produsent, mikser og lydingeniør. På resyméet hans finner vi album som debuten til Kvelertak, Skeletonwitch, siste til Nails og Dillinger Escape Plan. Med andre ord, ingen novise når det kommer til å forme skiver.

Det er vel tvilsomt at hans evner ikke klarer å få frem det unike i Endons musikk. Men om han klarer å gjøre noise mer “tilgjengelig” for den jevne musikklytter tviler jeg sterkt på, for dét er sjangeren alt for brutal.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*