Newsfeed

På sort vinyl

Terror From Hell Records er en av mange undergrunns metall labler, og nå utgir de et minialbum som heter «Ripping Blasphemy». Selv om skiva kom 1. april så er det ikke noen aprilspøk, men ei “12” skive som kommer i sort vinyl og på kassetter med kun 150 kopier på sort tape! Snakk om å ta et skritt til siden, og skille seg ut. Vinylen har for øvrig også «with silkscreen design printed on the B side». I min iver etter å fortell alt dette så glemmer jeg helt å presentere bandet, og de heter Necromutilator. 

Stilistisk er de nok på en ytterfløy rent tematisk, men jeg ser det som min oppgave å presentere rytmisk musikk sitt mangfold, og Necromutilator spiller Satanic Metal Of Death. Noen video fra den nye skive foreligger ikke i skrivende stund, men her kan låten Exhorted Sacrfice fra skiva lyttes til. Trioen har holdt på siden 2009, og er fra Mantova i provinsen Mantova i Italia. Så langt har bandet fått ut debutskiva Eucharistic Mutilations for tre år siden, og tre år før det en demo.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*