Newsfeed

Utenomjordiske vibber.

Green Meteor er et Philadeliphia-basert space rock band som kommer med debutalbumet sitt Consumed by a Dying Sun i slutten av april. 

Medlemmene i bandet er kreative når de beskriver hva de spiller. Leta Gray, som tidligere spilte i punkgruppa Pushin’ It 2 the Limit, står for “Celestial Summonings & 6th Level Sonic Complexities”. Det er også hun som står for coverbildet på skiva.

Av de tre andre i bandet spiller ‘Tony’ “Anti-gravitational Percussive Reverberations Through Time Space Continuum”, og instrumentbidraget til de to resterende kommer ikke så veldig langt bak de heller. Så forvent en syretripp av dimensjoner, selv om jeg syns vokalen på låta de har sluppet er satt litt for langt i bakgrunnen.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*