Newsfeed

Gotisk dominans.

St. Petersburg-bandet Tentamentum startet opp i 1999, og spilte de to første årene en blanding av death og svartmetal. I 2001 forandret de navn til Dominia, og med den nyankomne fiolinisten og låtskriveren Dmitriy Rishko forandret de stil til symfonisk death metal med gotiske undertoner.

De spiller inn musikken sin i finland, som normalt sett er et kvalitetsstempel i seg selv. Med tre godt mottatte skiver bak seg, slapp de nylig albumet Sabat Mater der de fortsetter å utforske de mørkere sidene av livet, med tekster som handler om kjærlighet, hat, døden og sorgen.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Jon Skjeseth (511 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*