Newsfeed

Does Not Compute.

Nå som monsterfilmene er på vei tilbake, og Tom Cruise fronter den nye The Mummy-filmen, kan det kanskje være greit å ta for seg Com Truise sitt nye album også, siden begge disse utgivelsene kommer med bare en ukes mellomrom nå i juni.

Filmstudioet Universal har pusset støv av sin hundreårige historie med monsterfilmer, og har rettighetene til flere av de mest kjente uhyrene i fra de folkelige eventyrene. De har planer om å slippe flere storfilmer der The Mummy starter spetaklet, og spekulasjonene går nå på hvilke andre andre navn de igjen putter opp på det store lerret. Drakula, Frankenstein eller monsteret fra den sorte lagune? Vi får vente og se, og se hva slags data-generert monsterfilm de har klart produsere nå til sommeren.

Com Truise på den annen side er aliaset til Seth Haley, som spiller en blanding av Synthwave, slow-mo funk og tape music. Han begynte å gi ut musikk i 2007 under navnet Sarin Sunday, og har i tillegg gitt ut under aliasene Airliner og Systm. Under det enkle anagrammet til skuespilleren har Haley sluppet fem EP-er og to album, og kommer nå med sin tredjeskive Iteration.

Lenker:
Film
Artist

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*