Newsfeed

Textures oppløst.

Foto: Willy Larsen

Det progressive metalcorebandet Textures som jeg ventet ny skive fra senere i år, annonserte i dag at de oppløses. “Farvel”-turneen sin holder de gjennom novembermåned med siste konsert i hjembyen sin Tilburg i Nederland 2. desember, men desverre er ikke Norge med som land de besøker. 

Hva som skjer med oppfølgeralbumet til Phenotype som ble utgitt i fjor står det ingenting om, men man kan jo krysse fingrene om at de har produsert noe til Genotype, som de kan slippe før de går hvert til sitt.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*