Newsfeed

Chris Cornell er død.

Den amerikanske vokalisten døde brått og uventet onsdag 17. mai, 52 år gammel. Frontmannen fra band som Soundgarden og Audioslave var på turné og hadde nettopp avsluttet en konsert i Detroid, da han rett etter midnatt ble funnet på baderomsgulvet på hotellet sitt, og erklært død på stedet av medisinsk personell. Den første obduksjonen, og uttalelser fra politiet, viser at dødsårsaken skjedde henging. Familien er i sjokk over dødsfallet, og han etterlater kone og to barn. Cornell slapp sin siste singel, The Promise, den 11. mars i år.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*