Newsfeed

Dagens politiske globalisering sett gjennom aggressiv riffing.

Dying Fetus kommer med oppfølgeralbumet til det fem år gamle Reign Supreme den 23. juni, og igjen kan vi se fram til brutal dødsmetal med slam-riffing, blast beats og velplasserte breakdowns.

Sammen med bassist Jason Netherton startet John Gallagher opp Dying Fetus i 1991 i hjemstaten Maryland, idet dødsmetal-scenen var i ferd med å ta av. Før debuten deres ble sluppet i 1996, hadde det allerede vært flere utskiftninger i bandet, noe som har fortsatt med jevne mellomrom over årene. Etter at Netherton sluttet i 2000, er det nå bare Gallagher som er originalmedlem, mens de to andre nåværende medlemmene, bassist Sean Beasley og trommeslager Trey Williams, ble i med i henholdsvis 2001 og 2007.

Bandets tekster har fulgt samfunnsutviklingen gjennom de 25 årene de har eksistert, og handler om dagens globale politiske situasjon. Stikkordene som har fungert som gruppas viktigste prinsipper over årene er “uavhengighet” og “musikalsk integritet”, så forvent deg teknisk virtuositet og knallåter der trioen blander dødsmetal, hardcore og grind på skiva Wrong One to Fuck With når det kommer nå i juni.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*