Newsfeed

Stor ring rundt 25. august!  

Det er rikelig med Leprous fans både i kongeriket Norge og den øvrige verden. De kan først som sist sette en stor ring rundt 25. august! Da kommer oppfølgeren til den svært vellykkede skiva «Congregation», og årets herlighet er døpt «Malina». Den skiva er nummer fem i porteføljen til dette superflotte norske bandet. Bandet sin keyboards spiller Einar Solberg har uttalt seg om «Malina». «Den skiva er det perfekte eksempel på hvordan du i starten på tilvirkningen kan ha en visjon, og så ende opp med noe totalt annerledes som har svært lite med de opprinnelige ideene å gjøre!»

«Tilvirkningen av «Malina» var ment å være rimelig lik det vi gjorde på «Congregation», men tanken var å perfeksjonere dette med et bedre sound og bedre arbeidsmetoder. Etter hvert oppdaget vi at vi ønsket en annet sound enn på «Congregation», og andre musikalske artefakter. Langsomt men sikkert innså vi hva som måtte gjøres. På det nye albumet ønsket vi et mer livesound, en mer organisk følelse og mer dynamikk!».

Solberg sier videre at, «Vi synes at «Malina» byr på et naturlig sound og er et organisk album med gode låter. Organisk må ikke nødvendigvis bety at musikken er retro! Vi låter fortsatt som Leprous. Vi anser at vi med «Malina» definerer oss mer som et rock band enn som et metal band. Vi er sykt stolte av skiva, og kan knapt vente med å dele musikken med musikkelskerne verden over! Vi ønsket nye ideer innen cover kunsten, og valget falt på Corey Meyers».

Leprous skal for øvrig ut på en omfattende Europa turne, og har med seg spesielle gjester. Fra Island kommer Agent Fresco, fra Australia AlithiA og i tillegg de norske kollegene i Astrosaur. Leserne av dette!  Gjett hvem som seg  gleder seg til å høre «Malica «.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*