Newsfeed

Grandiose toner bak skyggeaktig poesi.

Jeg husker jeg ble posivitivt overraska over Shade Empire sin forrige utgivelse, Omega Arcane, og skiva ble “slitt ned” i mp3-spilleren min den gangen den kom ut. En symfonisk svartmetalperle som dro mye influenser fra Dimmu Borgirs Death Cult Armageddon og dens grandiositet.

Det er langt fra noe ungt band vi har med gjøre, og den finske gruppa har holdt det gående siden 1999, med debut-EP’en Essence of Pain sluppet i 2002. Tekstene deres er av den dystre sorten, og handler gjerne om død og ødeleggelse, smerte og anti-religion. De bygget opp mye hype tidligere i år da de slapp den første singelen Anti-life Saviour, men hold tyst om platetittel og utgivelsesdato. Informasjonen ble omsider tilgjengelig, der slippdato var satt til 30. juni, navnet på det nye albumet er Poetry of the Ill-Minded.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (521 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*