Newsfeed

Radiohead slipper upublisert materiale fra O.K. Computer.

Det engelske art rock-bandet Radiohead kan med rette kalles et av de største gruppene på den alternative rockescenen de siste tjue år. Alle trodde gruppa skulle være bli et “one-hit wonder”-band etter at de slapp låta “Creep” tilbake i 1993, men dette ble gjort til skamme da O.K. Computer kom i 1997.

Utgivelsen står tjue år etter at den kom ut som et av de beste rockealbumene noensinne, og i forbindelse med jubileet slapp de nylig “I Promise”, som er èn av tre uutgitte singler som ikke ble med på skiva.

Lenker:
Facebook
Oknotok

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*