Newsfeed

Vulpus: Reven er ute av hiet i juni!

Vulpus er et latinsk ord som betyr rev oversatt til norsk. Vulpus er også et portugisisk band som spiller en hard og mørk kombinasjon av post svartmetall og atmosfærisk svartmetall. 25 juni slipper kvartetten sin debutskive «Certitude» og det begivenheten er via den berømte labelen Pest Production . En label som har samarbeidet med band som Ghost Bath, Zuriaake, Avulsed, Unreqvited og Sol Sistere. Pest Production er av alle plasser gjemmehørende i Nanchang i Kina!

Inspirasjonskildene til bandet fra Porto er folkemusikk, postrock, klassisk musikk, sludge, doom, ambient og funeral doom. Portugiserne har holdt på siden 2013. Selve bandnavnet Vulpus representerer en enhet mellom de arketypiske konseptene til ulven og reven i mytologiske overbevisninger.

Fra presseskrivet kan vi lese dette, «This release is centered on Anthropocentrism, offering an approximately 40-minute journey through the confines of existentialist introspection through post-black elements, traditional black metal, noise / drone and ambient, combined with new and old-school elements of black metal. You can find everything on this schizophrenic record: blast beats, noise interludes, sampling and a careful production. The concept of the album revolves around the notions of anomie, the Absurd of Camus and anthropocentrism».

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*