Newsfeed

Myrkur: Skjønnhetens råskap.

I september er det klart for andrealbumet til danske Amalie Bruun. Under artistnavnet Myrkur har hun på kort tid fått et navn i svartmetalmiljøet der hun blander atmosfærisk folkemusikk med dvelende vokal og koring over rå svartmetal.

Mens det var mye død og lidelse på 2015-debuten M, vil hun på sin siste utgivelse ta for seg drømmenes mørke verden. Hun bruker mange forskjellige folkeinstrumenter i musikken sin, og på Mareridt som kommer den 15. september, vil man finne mandola, nyckelharpe, kulning, og et variert utvalg slagverk. Hun stilte som forband på Deafheaven-konserten i fjor, og vil igjen gjeste Norge når hun neste uke spiller på Tons of Rock i Halden.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*