Newsfeed

Unseen Faith: Usett, uhørt og ugjort.

Unseen Faith - Waver

Den unge danske metalscenen har fått vokst drastisk de senere årene, og der resten av Norden har hatt store, levende metalmiljøer i noen tiår nå, så har det vært langt mellom de gode og godt promoterte utgivelsene, selv om King Diamond godt kan sies å være metal-Danmarks stolthet.

Det er ikke mange årene siden vi i Permafrost kåra Volas Inmazes til beste debut, med deres melodiøse progressive metal. I slutten av august vil Unseen Faith komme med sin første fullengder, et par å etter at EP-en Yokebreaker ble sluppet. Kvintetten spiller mørk og brutal atmosfærisk deathcore, og vil nok tiltrekke seg fans av band som Fallujah som opererer i samme undersjanger. 10-spors skiva Wavers utgivelsesdato er satt til 25. august, så for de liker dødsmetalen sin atmosfærisk, så er det bare å glede seg til Unseen Faith, som av det danske webzinet Devilution har blitt prisgitt til å være en av de sterkeste nye bandene på den danske metalscenen.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*