Newsfeed

Ufomammut: Droneaktig dommedagsmusikk.

Ufomammut - 8

Siden 1999 har italienske Ufomammut gjennom ti utgivelser servert fansen sin egen spesielle sjangermiks av doom, sludge, stoner og psykedelia. Musikken de kreerer er gjenkjennelige i måten de bruker drone-effekt på vokalen og den repeterende tunge riffingen.

At siste har fått tittelen 8, og ikke 9 eller 10, bygger på at deres første slipp var en EP ved navn Satan, og deres 2012-utgivelse Oro ble utgitt i to omganger, der første het Opus Primum, mens andre ble kalt Opus Alter. Utgivelsesdatoen av 8 er satt til 22. september, og i oktober gjester de nok en gang Norge, da de holder konsert på Blitz sammen med det amerikanske bandet Usnea, som spiller en blanding av death, doom og sludge.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (521 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*